2018 mestari selvillä


Vuoden 2018 Mullan Alla Tour on saatu päätökseen

Tämän vuoden tourista oli povattu ennakkoon tiukkaa vääntöä ja kokonaiskilpailuun voittotaisteluun olikin ilmoittautunut ennen ensimmäistä Kotkan osakilpailua pitkä lista toinen toistaan varmempia voittajia.

Kauden edetessä kävi kuitenkin selväksi, että muutamat pelaajat olivat ennakkouhoiluista huolimatta (tai niistä johtuen) ulkona jo puolimatkan krouvissa.

Tänäkin vuonna kokemus jyräsi ja voittajan nimi löytyi kiertopalkinnosta jo vanhastaan. 

Kausien 2010 ja 2015 voittaja Kari "Kassu" Salonen pelasi koko Tourin jäätävän tasaisesti ja vei täyspotin.

Vaikka Solmu Salovaara johti ennen viimeistä ja kaiken ratkaisevaa Eerolan osakilpailua omasta mielestään selvän tuntuisesti, oli Kassun jäätävän varma suoritus lopulta kaiken nähneelle nelinkertaiselle tour-voittajalle liikaa. Solmulle tänä vuonna "vain" pronssia.

Eerolan vaikeat lipunpaikat olivat myrkkyä myös pitkään kokonaiskisan kärkipaikoilla roikkuneelle Jaska Häkämiehellekin.

Jaska taipui viimeisessä ryhmässä Kassun varmoille otteille ja viimeisen väylän pisin drive oli laiha lohtu tänä vuonna kuitenkin hienosti  hopeaa kuitanneelle Jaskalle.

Koko porukka totesi kierroksen jälkeisillä voittomaljoilla, että nuorella Jaskalla on vielä paljon vuosia edessä ja hänen nimelleenkin tilaa kiertopalkinnossa.

Eerolan kenttä oli finaalissa taas huippukunnossa ja pelaajat saivat nauttia haastellisten greenien lisäksi lämpöisestä säästä koko päivän.

Ilta huipentui illalliseen Ravintola Olèssa, jossa todettiin, että vaikka kausi on Tourin osalta ohi, nautitaan golfista pitkälle syksyyn ja lumien aikanaan saapuessa aloitetaan valmistautuminen vuoden 2019 Touriin.

Voittajaehdokkaitakin jälkiruokailussa ilmoittautui jo useampia...

Yhteistyökumppanit